ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Τρίβετε απαλά την επιφάνεια αφαιρώντας την σκουριά και τα σαθρά υπολείμματα χρώματος με συρματόβουρτσα. Καθαρίστε την επιφάνεια πλένοντας την με απορρυπαντικό και νερό και αφήστε να στεγνώσει. Ανακατεύεται προσεκτικά το χρώμα πριν τη χρήση και κατά την διάρκεια της εφαρμογής. Σε δύσκολες για βάψιμο επιφάνειες όπως το αλουμίνιο ή γαλβανιζέ, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο αστάρι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Βεβαιωθείτε ότι οι άκρες, οι περιοχές με έντονα σημάδια και οι γωνίες καλύπτονται επαρκώς – ειδικά σε πύλες από σφυρήλατο χάλυβα, έπιπλα κήπου, φράχτες κτλ. 
bruch

Πινέλο

Δεν χρειάζεται αραίωση. Χρησιμοποιήστε πινέλο κατάλληλου μεγέθους για να εφαρμόσετε το χρώμα ομοιόμορφα και σε παχιά στρώση, με κινήσεις προς διάφορες κατευθύνσεις. Στη συνέχεια, ομαλοποιήστε για να αποφύγετε τρεξίματα και ανομοιομορφίες του χρώματος. Μια δεύτερη παχιά στρώση μπορεί να ακολουθήσει μετά από 4 ώρες, εάν απαιτείται. Για μεταλλικές επιφάνειες που έχουν βαφεί στο παρελθόν και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μία στρώση αρκεί. Για γυμνές/σκουριασμένες μεταλλικές επιφάνειες, απαιτούνται δύο στρώσεις.

roller

Ρολό

Χρησιμοποιήστε ρολό από φυσικές ίνες και βάψτε την επιφάνεια ομοιόμορφα. Ενδέχεται να χρειαστεί αραίωση (έως 5% με νέφτι)

spray

Σπρέι

Αραιώστε τη βαφή με νέφτι (μεταξύ 5% και 10% ανάλογα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε). Εφαρμόστε πολλαπλές στρώσεις αφήνοντας τον απαραίτητο χρόνο στεγνώματος μεταξύ των επιστρώσεων, χρησιμοποιώντας πιστόλι ψεκασμού πίεσης 30-40 psi.

clean

Καθάρισμα

Καθάρισμα βούρτσας/πιστολιού – χρησιμοποιήστε νέφτι. Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό και καλά αεριζόμενο χώρο και προστατεύεστε το από παγετό και ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία.

icon_attn

Σημαντικό

Ανακατεύετε τακτικά κατά τη χρήση , κλείστε το καπάκι όταν τελειώσετε

patriotis_white

Designed by: Design2brand | Developed by: Applab

patriotis_white

Designed by: Design2brand | Developed by: Applab